Zelf aan de slag

Opgraving Golfterrein Hoogland-West - Archeologen zijn altijd blij met mooie vondsten

Zelf iets gevonden?

Heb je zelf iets archeologisch gevonden of iets waarvan je denkt dat het archeologisch interessant zou kunnen zijn, neem dat contact met ons op. We kunnen je waarschijnlijk wel vertellen wát je precies hebt gevonden. En wij zijn zelf ook zeer geïnteresseerd in wat je gevonden hebt.
Lees verder.

Spreekbuurt of werkstuk

Wil je een spreekbeurt doen, of een werkstuk maken over archeologie? Dat vinden we natuurlijk een goed idee. We helpen we graag op weg.

Archeologische stadswandeling

Waar was vroeger de haven van Amersfoort? Wat ligt er onder de waterput op De Hof? Wat ontdekten onderzoekers in het afval van de Kanunniken die aan de Sint Joriskerk waren verbonden? Nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen? Loop dan de archeologische wandeling door het centrum van Amersfoort.

Links

Ga hier naar de pagina met links naar websites met nog veel meer informatie over archeologie in en de geschiedenis van Amersfoort.

Fotoalbum

Met deze serie foto’s kan je snel kennis maken met ons team en ons werk.